Generelle

Målløs weekend for Brøndby

Ingen scoringer i tre kampe for de blågule

Det blev en totalt målløs weekend for Brøndby. Udover SAS Liga-mandskabets nederlag på 0-1 i Århus formåede klubbens øvrige igangværende elitehold heller ikke at score.

Således endte lokalopgøret i U/19 Ligaen mod Lyngby 0-0 efter en chancefattig affære på kunstgræsbanen i Lyngby lørdag eftermiddag.

Samtidig måtte Brøndbys U/17-mandskab hjemme se sig besejret af rivalerne fra FC København med 0-2 efter 0-0 ved pausen. En nedtur for Brøndby-holdet, der ellers lige havde hentet en storsejr på 5-1 ude mod FC Midtjylland i et andet topopgør.

Midtjyderne rejste sig med en 5-1-sejr over Vejle og deler nu førstepladsen i U/17 Ligaen med Lyngby, der hjemme måtte nøjes med 2-2 mod OB trods en 2-0-føring ved pausen i en meget underholdende kamp. FCK og Brøndby er i hælene på FCM og Lyngby, ligesom OB heller ikke skal afskrives i en meget spændende topstrid, der følger til foråret.

I U/19 Ligaen holder FC Midtjylland forspringet til Brøndby på tre point. Midtjyderne måtte også nøjes med uafgjort, da det blev 2-2 mod AGF/Viby i Århus.