Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Wayne Rooney blev irriteret over slesk sms fra Ed Woodward

Manchester United-bestyrelsesformanden Ed Woodward har ikke mange støtter i disse år, hvor storklubben halter alvorligt efter. Klubbens tidligere anfører, Wayne Rooney, var angiveligt heller ikke fan af Woodward.

Ed Woodward er ikke den mest populære person blandt Manchester United-fans, og klublegenden Wayne Rooney er tilsyneladende heller ikke den store fan af Uniteds bestyrelsesformand.

Sådan lyder det i hvert fald fra The Athletic, der beretter om en akavet situation efter FA Cup-semfiinalen mod Everton i 2016, hvor Rooney gjorde det godt i en tilbagetrukket midtbanerolle.

Hej Wazza
Ed Woodward, der var på ferie i Dubai, sendte en sms til United-anføreren.

- Hej Wazza (Rooneys kælenavn, red.). Elskede kampen! 

Faldt ikke i god jord
Det forlyder dog, at Rooney ikke satte pris på Woodwards akavede forsøg på at være venskabelig. 

Woodward var angiveligt en stærkt medvirkende faktor til, at Wayne Rooney i 2013 ikke fik lov til at skifte til Chelsea, selvom den daværende Chelsea-boss José Mourinho var opsat på at hente englænderen.

Wayne Rooney var, sammen med sin agent, til et møde med Woodward, hvor bestyrelsesformanden afviste idéen om et skifte. 

- Jeg ønsker ikke at være deres ven. Vi tror på, at Wayne elsker fodbold så meget, at han ikke vil gå og hænge med næbbet, men i stedet vil gå ud på banen og give alt, lød det angiveligt dengang fra Woodward.

I skrivende stund kører tingene ikke på skinner for Ed Woodward. Manchester United har således fået klubbens dårligste sæsonstart i 30 år, og klubben ligger sølle to point over nedrykningsstregen.