Video : Tipsbladet
Generelle

Messi og Ramos sender tanker til Luis Enrique efter tragedie

Den tidligere spanske landstræner Luis Enrique har mistet sin ni-årige datter, og modtager nu støtte fra blandt andet Lionel Messi og Sergio Ramos.

Den tidligere Barcelona-cheftræner Luis Enrique overtog sidste sommer tjansen som spansk landstræner, men allerede efter et år på posten valgte spanieren at trække sig af private årsager.

Og torsdag kom Enrique så med en yderst deprimerende meddelelse. Den tidligere landstræner har således meddelt, at hans 9-årige datter på tragisk vis er afgået ved døden.

- Vores datter Xana er her til aften afgået ved døden, i en alder af ni år, efter at have kæmpet mod knoglekræft i fem intense måneder, lød meddelelsen. 

Kondolencer fra Messi og Ramos
Efterfølgende er det strømmet ind med kondolencer til Luis Enrique og hans familie - blandt andet fra den spanske premierminister, det spanske fodboldforbund og Enriques tidligere klub, Barcelona.

Også Lionel Messi har sendt en hilsen til Luis Enrique i den ekstremt svære tid.

- Mine kondolencer til Enrique og hele hans familie i disse svære tider. Vi føler med dig, mister. Jeg ønsker jer al den styrke, I kan finde, lød det således fra Messi på Instagram.

Også Sergio Ramos sendte en kondolence til den tidligere landstræner.

- Mister, vi sender al vores støtte og kærlighed til dig og din familie. Ingen ord rækker. Men du vil altid have os ved din side, lød det fra Real Madrid-kaptajnen på Twitter.