Generelle

Michael Owen tættere på landsholdscomeback

Manchester United-angriberen Michael Owen har ikke været på landsholdet siden marts 2008. Nu har Carlton Cole og Emile Heskey fået skader, så måske er på vej tilbage.

Fabio Capello udtager søndag sin landsholdstrup, der skal møde Brasilien i en venskabskamp i Qatar 18. november. Her ser det ud til, at han kan blive nødt til at hive 29-årige Michael Owen op af hatten igen. For igår aftes pådrog både Carlton Cole og Emile Heskey sig skader, der måske holder dem ude af landskampen.

Michael Owen har ikke spillet på landsholdet siden marts 2008, hvor England tabte 1-0 til Frankrig. Den blot anden kamp under manager Fabio Capellos vinger.

Med 89 kampe og 40 mål har Owen ellers en rutine, som de fleste andre ikke har, og efter han er skiftet til Manchester United, så er han igen med i de store europæiske kampe, og det er efterhånden svært at forbigå ham - især hvis hverken Cole eller heskey kan spille.

Til den seneste England-trup udtog Capello fire angribere. Peter Crouch, Gabriel Agbonlahor, Carlton Cole og Emile Heskey.