Video : Tipsbladet
Generelle

Mourinho om stor liga: Vender næppe tilbage dertil

José Mourinho har snart været arbejdsløs i et år, men portugiseren kan nu slå fast, at det næppe bliver i Italien, at han lander sit næste job.

José Mourinho har vundet mesterskaber i både Portugal, England, Italien og Spanien, men den succesfulde træner har nu været arbejdsløs i over ni måneder, siden fyringen i Manchester United.

Mourinho havde især stor succes i sine to år i Italien, hvor han blandt andet førte Inter til to mesterskaber og en Champions League-triumf. Portugiseren regner dog ikke med at vende tilbage til Italien igen.

- Inter er mit hjem, og Moratti (tidligere Inter-præsident, red.) er stadig min præsident og min ven. Når jeg taler om ham, siger jeg, at han er min familie. Det er lige som om, at han er min familie, og jeg har et specielt forhold til hans familie. De er alle specielle. Mit job går ud på at finde den empati, jeg havde for Inters fans. Jeg giver alt. Når jeg kommer til en klub, tager jeg trøjen på og lever med den, lyder det ifølge Tiki Taka fra Mourinho.

- Jeg skaber empati med fansene, og antipati overfor modstanderne. Jeg mener, at denne empati er vigtig i forhold til at skabe en forbindelse og et særligt forhold til fansene.

Skal næppe tilbage
Mourinho regner dog ikke med, at han skal arbejde i Italien igen.

- Jeg har ikke arbejdet i syv eller otte måneder, så vi må se, hvad der sker. Men jeg tror ikke, at jeg kommer tilbage til Italien for at arbejde. Det er specielt, men jeg tror ikke, at min fremtid ligger i Italien.

Inter ansatte i sommer den tidligere Juventus- og Chelsea-træner Antonio Conte som ny cheftræner, og Milano-klubben fører i øjeblikket Serie A, efter at have vundet de første seks kampe i ligaen. På søndag venter en hjemmekamp mod nummer to, Juventus.