Video : Tipsbladet
Generelle

Mourinho stikker til City-legende: Du ringede aldrig for at takke mig

Vincent Kompany og José Mourinho var søndag gæster i Sky Sports-studiet, og her lavede portugiseren lidt sjov den tidligere Manchester City-anfører.

Vincent Kompany og José Mourinho var i sidste sæson rivaler, da de to herrer var i henholdsvis Manchester City og Manchester United. 

Belgieren er dog nu i Anderlecht, mens portugiseren er arbejdsløs. Søndag var de så begge inviteret ind som eksperter i Sky Sports-studiet, i forbindelse med dækningen af topkampen mellem Liverpool og Manchester City.

Blev aldrig takket
Mourinho talte i studiet om en ligakamp mellem Manchester United og Liverpool i marts 2018, som United vandt med 2-1, efter to scoringer af Marcus Rashford. Sejren til United viste sig at være vigtig for Manchester City i titelkampen. 

- I det her tilfælde, hvor man kigger på det seneste årti, så er der flere tilfælde, hvor Liverpool har toppet ligaen. Der har også været flere tilfælde, hvor City har sakket bagud, lød det fra Kompany.

Mourinho var dog hurtig til at afbryde Kompany.

- Men City var det bedste hold. Da jeg gav jer titlen, der takkede du mig aldrig. Da jeg sikrede jer titlen med den sejr, så ringede du ikke engang for at sige 'tak, mister.' I var det bedste hold. De var ikke det bedste hold, lød det fra portugiseren.

- Nu føler jeg dog ikke længere, at der er den store forskel, selv ikke hvad status angår. I er engelske mestre, og de er europæiske mestre.