• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Nye tider: Rangnick vil indføre brutal regel

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph pønser Ralf Rangnick med at installere et såkaldt 'countdown clock' på Manchester Uniteds træningsbane. Fremover skal spillerne således vænne sig til at erobre bolden tilbage indenfor blot otte sekunder.

Af Lars Gram-Hanssen

Ralf Rangnick forventes at blive ansat som ny Manchester United-cheftræner i næste uge, og dermed venter der den 63-årige tysker lidt af en udfordring. 

Og ifølge den engelske avis The Telegraph kan Manchester United-stjernerne snart se frem en anderledes brutal hverdag på træningsbanen, idet Rangnick er kendt for sin krævende tilgang. 

Otte-sekunders-reglen
Således skriver The Telegraph, at Rangnick potentielt kan få placeret et særligt nedtællings-ur på Manchester Uniteds træningsanlæg i Carrington. Uret skal være med til at få implementeret de omfattende ændringer, som tyskeren vil have gennemført. 

- En lang række ændringer er i støbeskeen, hvad træningssessionerne angår. Rangnick kan blandt andet introducere et 'countdown clock', som han har brugt i tidligere klubber, inklusive RB Leipzig, for at hjælpe spillerne med at forstå hans 'otte-sekunders-regel'. 

- Den 63-årige træner, der er kendt som en arkitekterne bag gegenpress-revolutionen i Tyskland, kræver således, at hans spillere skal generobre bolden tilbage indenfor otte sekunder, og derudover skal de afslutte indenfor 10 sekunder efter, at de har generobret boldbesiddelsen.

Ifølge The Telegraph er dette ur designet således, at spillerne kan høre det tælle ned. Ifølge avisen har Ralf Rangnick således den opfattelse, at dette vil løfte træningssessionernes intensitet og forbedre spillernes niveau. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020