Generelle

Olfers træner i PSV og drømmer om Danmark

Klubløse Steve Olfers træner på tredje måned med i storklubben PSV Eindhoven. Men han drømmer stadig om at komme tilbage til Danmark.

Hollandske Steve Olfers forlod i sommer AaB efter to sæsoner i det nordjyske. SIden har Olfers ikke fået kontrakt med nogen anden klub. De seneste tre måneder har han dog trænet med i storklubben PSV Eindhoven, hvor han også har spillet et par træningskampe.

- De har ikke skrevet kontrakt med ham, for de har syv-otte midterforsvarere i forvejen, og de skal af med én, før de eventuelt kan skrive kontrakt med Steve. Han holder formen ved lige i PSV, og så arbejder vi på forskellige andre løsninger for ham, siger Olfers' agent Ed Burleson til tipsbladet.dk.

Steve Olfers var med til at hente mesterskabet hjem til AaB i 2008, og han var også med i AaB's succesrige Champions League-kampagne. Og Olfers har ikke glemt de gode minder fra Danmark.

- Han er rigtig glad for Danmark, og det var ærgerligt, at AaB ikke forlængede. Steve vil gerne tilbage til Danmark, hvis der kommer en god klub med et godt tilbud, siger agenten, der dog anser det for mere sandsynligt, at Olfers lander et helt tredje sted.

- Der er nogle mindre klubber i Holland, der har vist interesse for ham. Men indtil videre har ingen af dem haft Steves interesse. Vi har nogle ting igang i den næstbedste række i England og i Grækenland, men hvad det bliver til, er for tidligt at sige. Jeg håber, at der sker noget her i januar, siger Burleson.

Da Steve Olfers ikke er på kontrakt med nogen klub, kan han skrive under med en ny klub uafhængigt af transfervinduet.