Generelle

Olsen var tæt på at fyre Gravesen

Thomas Gravesen prøvede at tryne Christian Poulsen under en træning ved VM i 2002, hvilket fik chef Olsen op i det røde felt. Ny bog beskriver episoden.

Under VM i 2002 var Stig Tøfting og Thomas Gravsen de to centrale midtbanespillere på det danske landshold, men en ung Christian Poulsen var tæt på holdet, og åndede de to i nakken. Derfor skulle Poulsen have en lille lærestreg, skriver sporten.dk om en episode beskrevet i bogen Chefen, der handler om Morten Olsen og som er skrevet af Steen Ankerdal, Kurt Lassen og Peter Sloth.

- Gravesen sætter en meget ufin tackling ind på Poulsen. Morten lader lige tingene køre i to minutter, inden han kalder dem sammen og siger; det vi lige så her for et par minutter siden, vil jeg ikke se igen. Næste gang, så er man færdig her. Det vil jeg simpelthen ikke se. Er vi enige Graver? Og Gravesen bøjer hovedet og svarer bestemt: "ja, ja", fortæller Jim Stjerne Hansen i bogen.

Christian Poulsen er dog ikke meget for at hælde benzin på det bål og ruske op i en gammel historie.

- Jeg husker den ikke særlig tydeligt, men det var i hvert fald ikke noget med, at jeg følte, at jeg var i fare for at blive skadet. Generelt var der rigtig godt gang i den til træningen under den VM-slutrunde. Det var en stærk trup, hvor man virkelig skulle give alt for at få spilletid. Man kan også sige, at der gennem årene har været nogle episoder med Gravesen, hvor Morten Olsen lige har bedt ham om at løbe en runde for at køle ned, siger Christian Poulsen om episoden.