Owen på pletten for United

På mål af Danny Walbeck og Michael Owen kom Manchester United videre i Carling Cuppen. Gary Neville udvist.

Den tidligere engelske landsholdsangriber Owen viste mod Barnsley, at han stadig kender vejen til målet. Efter at wingen Danny Wallbeck havde bragt United foran i kampen start, gjorde Owen det til 2-0, hvilket blev kampens resultat. Eneste plet på en fin United-aften kom i 2. halvleg, da Gary Neville så rødt for en voldsom tackling på en modstander midt på banen.

Tottenham fik oprejsning for weekendens forsmædelige 0-1 nederlag hjemme til Stoke, da man slog et skadesplaget Everton-mandskab med 2-0. Efter at gæsterne startede bedst, kom Spurs ind i kampen midt i 1. halvleg, og efter flere store chancer kunne Tom Huddlestone bringe hjemmeholdet foran 1-0, og efter pausen udnyttede Robbie Keane returen fra et straffespark til at score til slutresultatet.

Endelig fik 2 af Premier Leagues nederst placerede hold en tiltrængt sejr. Blackburn, der var uden Lars Jakobsen vandt 5-2 over Peterborough, mens Portsmouth pryglede førnævnte Stoke med 4-0. Her var Thomas Sørensen ikke med for gæsterne.