Penge ud af vinduet: Spanier kan have spillet sin sidste kamp for Chelsea
Foto: Getty Images
Generelle

Penge ud af vinduet: Spanier kan have spillet sin sidste kamp for Chelsea

Chelsea brugte 600 millioner kroner på Kepa Arrizabalaga, men efter halvandet år har klubben mistet tålmodigheden med den spanske målmand.

Kepa Arrizabalaga er den dyreste målmand i historien, men spanieren måtte alligevel tage plads på bænken i weekendens 2-2-kamp mod Leicester.

Rekordindkøbet var ikke skadet, men Frank Lampard valgte alligevel at satse på den 38-årige Willy Caballero i den svære udekamp mod Leicester, der indtager tredjepladsen i tabellen.

Udskød beslutningen
I de seneste uger har der været spekulationer om, at Chelsea til sommer pønser på at skille sig af med Kepa Arrizabalaga, som på det seneste er blevet kritiseret hårdt for sine præstationer. Selv Kepas egen chef, Frank Lampard, erkendte, at spanieren ikke præsterede optimalt.

Og nu reporterer det spanske medie Cope så, at Frank Lampard absolut ikke er fan af Kepa Arrizabalaga. Ifølge mediet har den rekorddyre målmand således muligvis spillet sin sidste kamp i Chelsea-trøjen. Det forlyder, at Lampard på grund af Kepa Arrizabalagas høje pris igennem længere tid har undladt at vrage spanieren, selvom præstationerne var utilfredsstillende. Til sidste gik den dog ikke længere.

Fremragende for De Gea
Ifølge Cope har Frank Lampard bedt Chelsea-ledelsen om at hente en ny målmand til sommer, velvidende at Caballero heller ikke har niveauet til at være førstemålmand for London-klubben.

Situation er på alle måder særdeles træls for Kepa Arrizabalaga, der ellers havde formået at sende David de Gea ud på bænken på det spanske landshold. Med en bænkeplads i resten af sæsonen bør Chelsea-målmanden dog nok forvente at skulle vinke farvel til spilletid ved sommerens EM-slutrunde.