Video : Tipsbladet
Generelle

PSG i problemer: Har ikke råd til at tilbyde Mbappé samme løn som Neymar

Paris Saint-Germain arbejder hårdt på at få forlænget aftalen med Kylian Mbappé. Klubben har dog ikke råd til at tilbyde franskmanden den samme løn, som man giver Neymar.

I Paris Saint-Germain er man trætte af, at Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane ofte udtaler sig om Kylian Mbappés drøm om at spille for den spanske storklub. 

Og nu forlyder det tilmed, at den franske storklub tilmed er løbet ind i et problem, i arbejdet med at få tilbudt supertalentet en kontraktforlængelse.

Har ikke råd
Ifølge den franske avis L'Equipe står en forlængelse med Mbappé meget højt på dagsordenen i Paris Saint-Germain. Avisen reporterer dog, at den parisiske klub sandsynligvis ikke har råd til at tilbyde Mbappé den samme løn, som holdkammeraten Neymar i øjeblikket får.

Brasilianeren tjener i øjeblikkeligt 224 millioner kroner om året efter skat. Neymar nyder blandt andet godt af en særlig bonus, der gør, at han slipper for at betale en vis procentdel af sin skat, fordi han er udlænding.

Avisen skriver dog også, at der aktuelt ikke foreligger nogen bud på Mbappé, selvom Zinedine Zidane altså har flirtet lidt med angriberen på det seneste. Mbappé har kontrakt med Paris Saint-Germain indtil 2022.