Real Madrid-profil afslører: Pinligt kæmpenederlag kostede dyrt for min datter
Foto: Getty Images
Generelle

Real Madrid-profil afslører: Pinligt kæmpenederlag kostede dyrt for min datter

Real Madrid-brasilianeren Casemiro afslører nu, at sommerens ydmygende 7-3-nederlag til Atlético Madrid fik ham til at aflyse en tur til EuroDisney, som han ellers havde lovet sin datter.

Real Madrid fører i skrivende stund La Liga, men kort før sæsonstarten var madrilenerne ramt af lidt af en krise.

Zinedine Zidanes tropper løb således ind i et særdeles ydmygende 7-3-nederlag til naborivalerne fra Atlético Madrid, i en træningskamp i New Jersey i juli.

En pinlig affære
Der var tale om en pinlig affære for Real Madrid, der endda var bagud med 7-1 undervejs. Og Real Madrids brasilianske midtbanespiller Casemiro afslører nu i et interview med Onda Cero, at det ydmygende nederlag endte med at koste hans datter dyrt.

Casemiro havde således lovet hans datter, at de skulle i EuroDisney sammen. Den lille pige havde dog en slem skuffelse i vente.

Således forklarer Casemiro i interviewet, at han var nødt til at aflyse turen, så han kunne arbejde på at få rettet op på situationen i Real Madrid.

- Jeg indså, at jeg ikke kunne rende rundt på ferie, når holdet var i den tilstand. Jeg fortalte min datter, at hendes far havde problemer på arbejdet. Og selvom jeg ikke kunne løse problemerne alene, så besluttede jeg at vende tilbage (til Madrid, red.).