Generelle

Ronaldo: Kom til Madrid, Rooney

Cristiano Ronaldo elsker livet i Real Madrid. Og portugiseren opfordrer nu sin tidligere holdkammerat i Manchester United til at slå følge med ham i den spanske hovedstad.

Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney var en frygtet duo, da de spillede sammen i Manchester United. Og det kan de blive igen. Det mener i hvert fald Cristiano Ronaldo ifølge The Sun.

Til den engelske tabloidavis opfordrer portugiseren Wayne Rooney til at overveje muligheden for at blive genforenet via et Rooney-skifte til Real Madrid.

- Wayne ville være en sensation herude. Vi kunne sagtens bruge hans hjælp, siger Ronaldo til The Sun.

- Han ville være fantastisk, hvis han kom. Real Madrid er det ideelle sted for verdens bedste spillere, og der er ingen tvivl om, at Wayne er en af dem. Han har alle færdighederne og viljen til at skabe en flot karriere her. Han har vist præcis, hvor god han er i England. Og der er ingen tvivl om, at han ville blive den samme slags spiller herovre. Jeg ville elske at se ham her en dag, lyder det fra portugiseren, der dog anerkender, at det ville kræve noget specielt at flytte Rooney fra Manchester United.

- Jeg er klar over, at det ville kræve en masse for at han skulle flytte fra England. Han elsker landet, han elsker Manchester United og han er en Liverpool-dreng. Men man ved aldrig, hvad der kan ske i fremtiden.