Foto: Getty Images
Generelle

United-legende råder engelsk stortalent: Lad være med at komme til England

Den tidligere Manchester United-kaptajn mener, at Jadon Sancho bør blive i Dortmund fremfor et skifte til United.

Jadon Sancho havde en fremragende gennembrudssæson i Borussia Dortmund, hvor det blev til 13 mål og 19 assists i alle turneringer. Det gav landsholdsdebut og skabte stor interesse fra England, men ifølge Wayne Rooney bør Sancho ikke lytte til bejlerne endnu.

- Dortmund er en fantastisk klub med fantastiske fans. De stoler på deres unge spillere, og du kan se de fremskridt, Sancho har haft de sidste 12 måneder, siger den tidligere United- og landsholdskaptajn til tyske Bild.

Særligt Manchester United har set sig lune på den 19-årige kantspiller, og selvom Rooney har en stor fortid hos de rødblusede, så råder han landsmanden mod et skifte for at optimere sin udvikling.

- Nu skal Jadon spørge sig selv, om han ville få den spilletid, han får i Dortmund, hvis han tager til England, eller om han ville sidde på bænken. Spilletid er vigtig for en ung spiller som Jadon, så hvis Dortmund giver mest af det, bør han blive der, fortsætter Rooney.

Et potentielt Manchester United-skifte bliver næppe relevant i sommerens transfervindue, eftersom klubben missede Champions League. I stedet skal Sancho forsøge at vippe Bayern München af tronen i Tyskland.

Wayne Rooney skiftede selv fra Everton til Manchester United, da han bare var 18 år gammel.