Foto: Getty Images
Generelle

Rooneys nye klub jubler: Topklasse

Wayne Rooney blev tidligere på tirsdagen bekræftet som ny spiller i Derby County, og det kan give klubben mere end bare præstationerne på banen.

Et sommertransfervindue er altid lig med store handler, og så er der de aftaler, der overrasker. Det kunne være store stjerner, der efter en lang og glorværdig karriere skifter til et mindre hold.

Det skete tirsdag, da Wayne Rooney skiftede til Derby County i The Championship - I hvert fald gældende fra januar 2020.

Et skifte som man slet ikke kan få armene ned over i Derby, det fortæller holdets manager Phillip Cocu:

- Wayne Rooney er en ekstremt talentfuld og topklasse fodboldspiller. Det er et spændende skridt for ham at slutte sig til os, og han kan bringe så meget både på og uden for banen. Han har haft sådan en fantastisk karriere for både klub- og landshold, og han har stadig så meget at give, siger Phillip Cocu til klubbens hjemmeside.

Tilgangen af Wayne Rooney er da heller ikke alene god for førsteholdet:

- Den inspiration og motivation, som det her kan skabe er helt massivt. Det gælder lige fra førsteholdet og ned til de yngste på vores akademi. Det går perfekt ind og bakker op om den filosofi og de ting, vi gerne vil med klubben, mener Derby-manageren.

Wayne Rooney har scoret 253 mål i sin tid i Manchester United, hvor han havde en stor tid. For det engelske landshold har han lavet 53 fuldtræffere.