Generelle

Rothen fanget i Rangers-mareridt

Jerome Rothen får ingen spilletid i Glasgow Rangers, som han er bundet til indtil juni. Det er et mareridt, siger han.

I sommer udlejede Paris Saint-Germain den 31-årige fløjspiller Jerome Rothen til Glasgow Rangers, men manager Walter Smith har kun valgt at benytte sig af den rutinerede franskmands kvaliteter i en håndfuld kampe. Det er hovedpersonen nu blevet så træt af, at han vil have ophævet den kontrakt, der løber indtil juni.

Efter længere tids kamp har Rothen nu fået lov til at forlade Glasgow Rangers, hvis man kan finde en anden klub til ham. Den græske klub Larissa skulle være klar til at overtage franskmanden.

- Jeg bliver nødt til at finde en løsning, fordi jeg ønsker at spille. Jeg har fået lov til at forlade Rangers, men der skal stadig laves en aftale med PSG, fordi jeg vil gerne lejes ud til en anden klub, siger Rothen til den franske radiostation RMC.

Hvis Rothen ikke kan finde en anden klub, kan han blive nødt til at blive i Rangers, indtil lejekontrakten udløber, men den idé synes Rothen ikke om.

- Det vil klæde dem, hvis jeg ikke spillede for dem. Men det er op til mig at finde en interessant udfordring. Jeg har stadigvæk tid, for jeg er kun 31, og jeg brænder stadig for det. Jeg er åben for alle tilbud, siger han.

Jerome Rothen har indtil videre opnået 13 landskampe for Frankrig, som han debuterede for i 2007.