SAS-Liga Round-up: OB slog uheldige Brøndby

Fynboerne er fire point foran FCK og Esbjerg, mens Brøndby er ude af topstriden. FCK mødte Randers og Silkeborg spillede hjemme mod SønderjyskE.

Det foregik i højt tempo, det var hektisk, det var hedt og ikke mindst spændende. Det var OB, der trak det længste strå med en 1-3 sejr ude over Brøndby. Dermed er OB nu for alvor trukket i førertrøjen.

Med to runder tilbage af efterårssæsonen har de stribede fra Fyn nu fire point ned til FC københavn og Esbjerg. Så der bliver noget t indhente for københavnerne, når OB og FCK tørner sammen i den sidste kamp 6. december. Brøndby er hægtet godt og grundigt af med otte point op til førerholdet.

Utaka drev gæk med Brøndbyernes forsvar allerede i 16. minut, og derefter pressede Brøndby hårdt for udligning i den jævnbyrdige første halvleg. Det var da også tæt på for Brøndby, da Bischoff ramte stolpen. Men heldet var ikke med Brøndby, for Chris Sørensen scorede kort før pausen på et straffespark. 0-2.

I 2. halvleg ramte Brøndby igen stolperne et par gange, men reduceringen faldt først med 17 minutter igen, da Duncan headede den i mål. Dermed deler Duncan og Utaka topscorerværdigheden med 12 mål hver. Brøndby fortsatte herefter stormløbet, men tre minutter inde i overtiden slog den tidligere brøndbyer Absalonsen til og scorede til 1-3.

Midt inde i København havde FCK ikke de store problemer med Randers. Ailton Almeida scorede begge mål og fordoblede dermed sine ligascoringer. Kritikerne af teknikeren må derfor forstumme for en tid.

Silkeborg har spillet godt i denne sæson og lignede en favorit til dagens kamp mod SønderjyskE. Det så da også godt ud ved pausen, da man førte 1-0 på mål af brandvarme Rajko Lekic med et flot flugtet skud. Men allerede tre minutter inde i 2. halvleg udlignede Sidorenkov.

4 minutter før tid gik det så galt for Silkeborg, da Kenneth Fabricius sikrede SønderjyskE sejren. Dermed ser det nu rigtig skidt ud for Randers, der synes at være banket godt ned i 1. division ovenpå dagens resultater.