Video : Tipsbladet
Generelle

Se klippet: Klubejer stanger Zidane i brystkassen

Zinedine Zidanes sidste aktion som fodboldspiller var at sende Marco Materazzi i jorden med en skalle i VM-finalen, men i dag kan Real Madrid-bossen godt lave sjov med episoden.

Zinedine Zidane regnes for at være en af de største spillere i karrieren, men franskmanden sluttede mildest talt karrieren på kontroversiel vis, da han stangede Marco Materazzi i brystkassen under VM-finalen i 2006.

Italien endte efterfølgende med at vinde finalen efter straffesparkskonkurrence, og Zidane indstillede efter kampen sin imponerende karriere.

Kommentar fra Materazzi
Noget tyder dog på, at Real Madrid-bossen her 14 år senere godt kan se det komiske i sin skalle. I et møde med Almerias klubpræsident Turki Al-Sheikh trak Zidane således på smilebåndet, da den saudiarabiske klubejer for sjov valgte at imitere Zidanes berygtede skalle.

Marco Materazzi kommenterede også på Al-Sheikhs opslag med en lille kommentar: 'Hey boss, hvordan går det? Håber snart vi ses.'

Italieneren har tidligere forklaret, at han i situationen ikke fornærmede Zidanes mor, som der ellers blev spekuleret i.

- Jeg talte om hans søster, ikke hans mor, som nogle aviser ellers har skrevet. Min mor døde, da jeg var teenager, så jeg ville aldrig kunne finde på at fornærme hans mor, lød forklaringen ifølge SPORTbible fra Materazzi.