Generelle

Silberbauer kigger mod Europa

FC Utrecht har smidt et par point på det seneste, men optimismen er intakt før storkampene mod PSV og Heerenveen

- Nr. fem kommer direkte i Europa, og det går vi efter, men derudover følger også et slutspil om endnu en plads, og da vi er på sjettepladsen nu, synes vi godt rustet. Sæsonmålet er at komme ud og spille europæisk, siger FC Utrechts danske landsholdsspiller Michael Silberbauer til tipsbladet.dk.

Midtbanemanden indrømmer, at det har været lidt trægt på det seneste med 2-0 nederlag hos Roda og hjemme 0-0 mod Heracles, der ligger lige foran Utrecht i tabellen. FC Utrecht, der også har Francis Dickoh i spillertruppen, er faktisk langt henad vejen en af sæsonens positive overraskelser i det hollandske.

- Vi har kun hentet tre point i de fire sidste kampe, men vi er fortsat et hold, som er svært at slå. Vi har kun tabt fire kampe i denne sæson, og jeg håber vi kan holde os dernede omkring, selv om det nærmeste program er lidt skrapt, siger Silberbauer før onsdagens udekamp mod topholdet PSV efterfulgt af lørdags-udflugt til Heerenveen, knap 150 km nord for Utrecht.

- Det er den længste tur, vi kan komme ud for i Æredivisionen. Det er ud til at alle baner er i orden, og vejret er også slået om til tøvejr hernede. Kun i 1. division har der været tale om aflysninger, fortæller Silberbauer.

Læs også: Perez og Silberbauer bedst i Holland