Generelle

Silberbauer tæt på klubskifte

Michael Silberbauer har opgivet forhandlingerne med FC Utrecht, og afklaringen på et transferfrit sommerskifte er rykket tæt på.

Forhandlingerne om en kontraktforlængelse med FC Utrecht er brudt sammen, og Michael Silberbauer forlader den hollandske klub efter denne sæson.

Afklaringen med Utrecht har gjort fokus lidt klarere, erkender landsholdsspillerens agent, Michael Johansen, og en løsning på sommerskiftet er rykket tættere på.

- Der er endnu ikke en endelig afklaring på Michaels fremtid, men der er interesse, og nu handler det om at vælge den helt rigtige løsning. I øjeblikket har vi et par bolde i luften, og måske har vi en afklaring inden for de næste to-tre uger, siger agenten til

tipsbladet.dk

.

- Vi har en forhåbning om, at der i hvert fald er en afklaring, inden han går på sommerferie, men jeg har oplevet nok i dette fag til at vide, at meget kan ændre sig på kort tid - både i positiv og negativ forstand, tilføjer Michael Johansen.

Han understreger, at der er mange faktorer, der spiller ind i overvejelserne. Det gælder eksempelvis, hvilken kontraktlængde de respektive bejlere er klar til at tilbyde den snart 30-årige Utrecht-anfører.

- Hvis Silberbauer kun skriver for et enkelt år, vil han være 31, når han skal til at snakke forlængelse eller finde en ny klub, og det er ikke en interessant position at stå i så sent i karrieren. Det skal gerne være et sted, hvor der kan være en base igennem lidt længere tid, siger Michael Johansen.