Video : Tipsbladet
Generelle

Simeone om uskarpt milliardindkøb: Succes kræver mere end talent

Joao Felix er en af historiens dyreste spillere, men indtil videre har Atlético Madrid-angriberen kun noteret sig for to scoringer og én assist i La Liga.

Atlético Madrid betalte i sommer 941 millioner kroner for Joao Felix, men efter et halvt år har portugiseren kun formået at nette to gange i ligaen.

I de seneste 659 spilleminutter har det 20-årige stortalent hverken scoret og assisteret. Den seneste ligascoring fra Felix faldt tilbage i september.

Skal spille mere med hjertet
Og inden torsdagens Super Cup-semifinale mod Barcelona antyder Atlético Madrid-cheftræner Diego Simeone tilsyneladende, at Felix ikke kæmper hårdt nok for sagen.

- Enhver spiller har en forskellig personlighed. Enhver spiller har brug en forskellig mængde tid til at falde til. Vi prøver at få enhver ethvert nyindkøb til at forstå Atlético-stilen, som kræver masser af hjerte og følelse, for udover deres talent er de nødt til at være engagerede og dedikerede, lyder det ifølge Daily Mail fra Simeone.

- Når de bliver ramt af passionen for at spille for Atlético, så vil tingene komme naturligt for dem alle. Præcis ligesom da Savic og Koke kom hertil. Jeg taler ikke om individer, men om måden at leve for fodbold, som vi har praktiseret i lang tid i denne klub.