Generelle

Søger revanche i Lyngby

U/21-landsholdet møder Serbien onsdag eftermiddag

Det danske U/21-landshold søger revanche, når Keld Bordinggaards mandskab onsdag kl. 14.00 møder Serbien på Lyngby stadion.

Dels fordi Serbien forhindrede den forrige U/21-årgang i at komme til EM-slutrunden i Sverige, og dels fordi det nuværende holds seneste indsats fredag i Viborg mod Polen var ganske skuffende.

I forhold til Polen ligner Serbien dog ikke en lettere opgave for danskerne.

Keld Bordinggaard har måtte foretage en enkelt ændring i sin trup. AaB-angriberen Ronnie Schwartz blev skadet i slutfasen af kampen mod Polen og er erstattet af Simon Christoffersen fra HB Køge.

Lyngby har to spillere i truppen, og der er udsigt til at Brian Hamalainen får pladsen som venstre back, mens målmand Nicklas Højlund, der stod 2. halvleg mod Polen, nok også kommer i aktion.

Kampen er også en tilbagevenden til den gamle hjemmebane for anfører Andreas Bjelland, der lige før transfervinduets lukning skiftede til FC Nordsjælland.

Oprindelig skulle landskampen mod Serbien være spillet i Helsingør, men man mente ikke at græstæppet her kunne holde til det, samtidig med at der på en mørk eftermiddag kan blive brug for at tænde lyset.