Generelle

Søvnløse Arshavin utilfreds med sig selv

Andrej Arshavin kunne ikke sove efter Ruslands sidste play off-kamp mod Slovenien. Det kan han aldrig, men han var ret utilfreds med sig selv.

I aften afgøres det, om det er Rusland eller Slovenien, som snupper VM-billetten til Sydafrika.

Rusland står med de bedste kort på hånden, idet Guus Hiddinks mandskab vandt første kamp med 2-1. Men tvivlen består i det slovenske udebanemål i Moskva, som gør en spinkel 1-0 sejr til hjemmeholdet i Maribor i aften nok til at komme til VM.

Havde Andrej Arshavin været i topform i den første kamp i Moskva, var al tvivl måske allerede ryddet af vejen. Arsenal-stjernen er i hvert fald slet ikke tilfreds med sin egen indsats i lørdags.

- Efter kampen i Moskva kunne jeg ikke sove før omkring klokken 5 om morgenen, men det er den sædvanlige tid, jeg falder i søvn efter en kamp, siger Andrej Arshavin til Sport Express.

- Men det betyder ikke, at jeg ikke var bekymret. Min fornemmelse var, for at sige det mildt, ikke særlig behagelig. Måske så mit spil ikke så slemt ud udefra, men inde på banen følte jeg, at jeg ikke var en del af holdet.

- Jeg spillede ikke godt i kampen, selvom jeg lavede en assist. Faktisk ville jeg aflevere den til Bilyaletdinov, men jeg afleverede til Semak. Heldigvis tacklede Diniyar (Bilyaletdinov, red.) bolden ind i mål.

- Det største problem er, at det er umuligt at finde grunden til mit ikke gode spil. Så inden returkampen bekynrer jeg mig ikke om holdet. De er velforberedte. Men hvad skal jeg gøre for at undgå en gentagelse af kampen i Moskva?