Generelle

Solbakken: Der er gode muligheder

FC København-træner Ståle Solbakken er stadig optimist i forhold til at avancere fra Europa Leagues gruppespil. Det kræver dog en sejr over Cluj i næste kamp, men spiller københavnerne som i aftes, så vinder de den kamp.

Det var en nogenlunde tilfreds Ståle Solbakken, der kunne gøre status efter kampen mod PSV Eindhoven i aftes. FC København havde spillet noget af det bedste fodbold fra deres fødder i denne sæson, og havde fortjent mere end 1-1.

- Efter de første ti minutter af kampen, så synes jeg vi viser os som det bedste hold. Vi havde chancerne til 2-0, men får desværre ikke bolden ind. I anden halvleg presser de lidt højere oppe, de får et par chancer, men jeg synes de gamblede en smule ved at presse fremad, og til slut er det da også os, der er meget tæt på ved et par lejligheder. Jeg tror vi har det dobbelte antal chancer i forhold til PSV, men vi har stadig lidt problemer med ikke at være effektive nok, siger Solbakken til FCK' s hjemmeside.

FCK er nu fire point efter PSV på gruppends førsteplads, og tre point efter Sparta Prag på andenpladsen, der vandt i Cluj.

- Det er ikke sikkert at vi behøver to sejre for at gå videre. Men vi skal dog helst slå Cluj i Parken, og samtidig skal PSV slå Sparta Prag – og så får vi den finale i Prag som vi gerne vi have. Jeg er optimist inden de sidste to kampe, og mener der er gode muligheder for, at det hele stadig lever når vi spiller den sidste puljekamp i Prag, siger den norske cheftræner.