Generelle

Spanien i maksimal-klubben?

Spanien kan tage den 10. sejr ud af 10 mulige mod i sin VM-kvalifikationspulje i aften. Bosnien står i vejen for en tangering af Brasiliens og Tysklands rekord.

Spanien er en fodboldmaskine.

Europamestrene har taget EM-formen med sig ind i VM-kvalifikationen, hvor det indtil videre er blevet til 9 sejre i 9 kampe.

I aften gælder det så Bosnien, og vinder Spanien også den sidste kamp, tangerer de den rekord, som tidligere kun Brasilien (i VM-kvalen til 1970) og Tyskland (i VM-kvalen til 1982) har præsteret: At gå gennem kvalifikationspuljen med maksimumpoint.

Spanien er selvfølgelig allerede sikret en plads i Sydafrika, hvorfor motivationen måske ikke er i top, og desuden stiller spanierne op med et reservespækket mandskab på grund af skader.

Stjerner som Torres og Iniesta ventes ikke at spille fra start, da de har småproblemer, mens andre, som Puyol, Xavi og Fabregas, har forladt landsholdslejren.

David Villa var på forhånd skadet, og hans plads oppe foran ventes taget af Sevilla-angriberen Álvaro Negredo.

Han får offensiv hjælp af Valencia-duoen David Silva og Juan Mata samt Villarreals Santi Cazorla.

Bosnien kan på sin side byde på tre profiler fra Bundesligaen i Wolfsburgs Edin Dzeko og Zvejezdan Misimovic, foruden Hoffenheims Vedad Ibisevic.

Bosnien har sat Tyrkiet af i kampen om play-off-pladsen.