Generelle

Spanske giganter slås om serber

Valencia og Atletico Madrid kæmper om at overtage den serbiske landsholdsspiller Milan Jovanovic, når hans kontrakt med belgiske Standard Liege udløber til sommer.

Den serbiske midtbanespiller Milan Jovanovic har fået en gevaldig opblomstring på et sent tidspunkt i sin karriere som 28-årig.

Senest scorede Jovanovic de to sidste mål mod mod Rumænien i landskampen forleden, hvor han var banens bedste og definitivt sendte Serbien videre til VM. Kampen endte 5-0 til Serbien.

Men også på klubplan nyder frisparksspecialisten Jovanovic stor succes hos belgiske Standard Liege, hvor han har scoret 49 mål i 99 kampe.

Kontrakten med Standard udløber dog til sommer, og så er det på tide at se sig om efter noget nyt, mener Jovanovic åbenbart, og det har allerede bragt nogle klubber i alarmtilstand.

Valencia og Atletico Madrid fra La Liga kæmper ifølge spanske medier om at overtage serberen, og ifølge serbiske medier skulle førstnævnte Valencia allerede have underskrevet en forhåndskontrakt med Jovanovic.

Det hindrer dog ikke Atletico Madrid i også at have taget kontakt med spilleren og tilbudt ham en kontrakt, så der er lagt op til kamp om den eftertragtede underskrift.