Stikpille fra Mourinho: Udelukker United som top 4-rival
Foto: Getty Images
Generelle

Stikpille fra Mourinho: Udelukker United som top 4-rival

Tottenham-manager José Mourinho nævner ikke Manchester United, som en klub, han regner med at skulle konkurrere med om top-fire i Premier League.

Med tretten kampe tilbage i denne Premier League-sæson, er der realistisk set stadig fem hold, der kan nå at indhente Chelsea på fjerdepladsen, mens der dog formentlig ikke bliver rokket meget på top tre. 

Sheffield United, Tottenham, Everton, Manchester United og Wolverhampton ligger nemlig alle indenfor seks point af Chelsea. Mourinho har dog ikke meget tillid til sin gamle klub, som Ole Gunnar Solskjær nu står i spidsen for, lyder det til. 

- Wolves og Sheffield United kæmper med om top fire. Deres trænere kan benægte det, og det kan jeg godt forstå, men realiteten er, at det gør de. Ikke bare på grund af deres position i tabellen, men også på grund af deres styrke og kvalitet, siger Mourinho til Sky Sports. 

- Så det handler ikke bare om Tottenham, Arsenal, Chelsea og Everton, Det handler ikke kun om os. Det handler også om disse to klubber, som jeg er nødt til at sige er fantastiske. 

Mourinho nævner således ikke United som top-fire-kandidat, men inkluderer derimod Arsenal, som er hele 10 point fra fjerdepladsen. Det kan selvfølgelig være en forglemmelse fra Mourinhos side, men med portugiserens spydige historik virker det ikke sandsynligt. 

Tottenham møder på søndag Aston Villa på udebane, hvor London-mandskabet skal forsøge at lukke hullet op til Chelsea.