Generelle

Thomas Gaardsøe er dybt frustreret

West Bromwich Albion-spilleren kan ikke komme sig over sin skade. En operation i april har intet hjulpet. Thomas Gaardsøe aner ikke, hvornår han kommer til at spille igen.

Sidste sæon udviklede sig til lidt af et mareridt for Thomas Gaardsøe. Først holdt en gammel lyskeskade ham fra at spille og siden rykkede hans klub West Bromwich Albion ud af Premier League. Siden dengang er Thomas Gaardsøe blevet opereret og deltaget i utallige behandlinger. Intet er hjulpet. Skaden vedbliver at genere.

- Lige nu er jeg et kæmpe spørgsmålstegn, siger Thomas Gaardsøe til forza.dk.

- Jeg blev opereret i april, men det har ikke hjulpet. Lige nu ved lægerne ikke rigtig, hvad de skal stille op med skaden. De er fuldstændig på bar bund. Jeg føler mig som en forsøgskanin, der er blevet afprøvet til alle mulige behandlinger. Lægerne ved ikke nok om det, og så vælger de bare at operere. Det er jeg meget træt af. Hele oplevelsen har været meget utilfredsstillende, og det er virkelig dybt frustrerende, siger Thomas Gaardsøe, der i øjbelikket ser en fysioterapeut i Derby, der forhåbentlig kan udrettet mirakler på Gaardsøes slidte bentøj.

- Jeg kan sagtens løbe og har deltaget fuldt ud i pre-season sammen med de andre. Det er når jeg skal i kontakt med bolden, at det går galt. Problemet er, at der er nogle sener i lysken, der er betændte, og det skaber en irritation, man ikke kan komme til livs. Nu håber jeg bare, det er en eller anden simpel lille ting, der er galt. Hvis ikke, kan det tage lang tid, inden jeg kommer til at spille igen.