Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere Liverpool-stjerne om United-skifte: Fortryder intet

Michael Owen anses ikke ligefrem for at være en klublegende i Liverpool, selvom angriberen vandt Ballon d'Or i sin tid i klubben. Owen fortryder dog ikke sit skifte til Manchester United.

Michael Owen fik sit gennembrud i Liverpool som meget ung, og vandt allerede Ballon d'Or som 21-årig i 2001.

Englænderen skiftede senere til Real Madrid i 2004, hvorefter karrieren langsomt begyndte at gå nedad bakke. Efter et par år i Newcastle skiftede Owen så til Liverpools ærkerivaler, Manchester United, i 2009. Og det faldt selvsagt ikke i specielt god hos Liverpool-fansene.

Drømte aldrig om at spille for United
Owen fortryder dog ikke skiftet, der ødelagde hans omdømme blandt Liverpool-fansene.

- Jeg er virkelig glad for, at jeg nåede at spille for Real Madrid. Det var en mulighed for at prøve noget andet. På mange måder var det den hellige gral at skifte til enten Barcelona eller Real Madrid, lyder det ifølge PA fra Owen. 

- Derefter ville jeg have ønsket, at tingene var gået anderledes, og at jeg var kommet tilbage til Liverpool, og levet lykkeligt. Men jeg ville stadig være taget til Manchester United, fordi det var den bedste mulighed for mig på det tidspunkt. Jeg skammer mig ikke over det, selvom folk vil have, at jeg skal skamme mig. Jeg havde aldrig drømt om at spille for Stoke, Manchester United eller Newcastle, men det var dér min karriere tog mig hen.