Generelle

Tidligere OB-profil sætter stolen for døren

OB's forhenværende midtbane-profil Morten Fevang ønsker fremgang i forhandlingerne med Odd Grenland, ellers er han parat til at skifte.

I 2007 var han med til at vinde pokalfinalen for OB over FC København, men samme år valgte Morten Fevang at sige farvel til Odense - efter halvandet succesfyldt år på Fyn - og vende hjem til Norge og Odd Grenland. Fevang har et år tilbage af sin kontrakt, men ønsker den forlænget med yderligere to år.

- Jeg håber jo at blive enig med Odd, men jeg må også tænke på egen fremtid. Jeg vil ikke have nogen problemer med at finde andre klubber, siger Morten Fevang til Telemarksavisen, og fortsætter:

-Vi skulle lægge det på is til sæsonen var færdig, men endnu har jeg ikke hørt noget. Jeg synes, det er ved at være på tide, siger Fevang

Den norske midtbanemotor forlanger ifølge avisens oplysninger en årsløn på halvanden millioner norske kroner, men det bør ikke afskrække klubben.

- Jeg vil beholde Fevang i Odd, og jeg håber, han og klubben kommer til enighed. Morten bør afslutte karrieren i Odd. Er han motiveret, skadesfri og fit, holder han som spiller i flere år, mener klubbens træner, Dag-Eilev Fagermo.

34-årige Fevang fik sidste år debut på det norske landshold. Han har kontraktudløb ved årsskiftet, hvis han og klubben ikke finder en løsning.