Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere Solskjær-holdkammerat: For voldsomt at fyre ham nu

Ifølge Rio Ferdinand giver det ingen mening at fyre Ole Gunnar Solskjær allerede nu, til trods for de dårlige resultater.

Manchester United ramte en periode med gode resultater, da Ole Gunnar Solskjær i december overtog cheftrænerjobbet i storklubben. Højdepunktet kom i Paris i marts, hvor United slog PSG med 3-1 i Champions League. Efter den kamp var Solskjærs tidligere holdkammerat i United, Rio Ferdinand, helt oppe at køre.

Ifølge Ferdinand burde United give Solskjær det permanente cheftrænerjob øjeblikkeligt. Ferdinand mente endda, at nordmanden selv skulle have lov til at fastlægge sin løn.

- Hør her, Manchester United vil måske ikke takke mig for det her, men... få den kontrakt frem, og få den lagt på bordet. Lad ham skrive under, og lad ham bestemme sin egen løn. Når man ser på, hvad han har leveret, siden han kom... lad ham skrive under, og lad os køre videre. Ole er bag rattet. Han gør det. Han gør sin ting. Manchester United er tilbage, lød det ifølge BT Sport fra Ferdinand dengang.

En overreaktion
Solskjær blev efter PSG-kampen ansat som permanent cheftræner i Manchester United, og siden da er tingene gået drastisk ned ad bakke for nordmanden. United er ikke med i Champions League i denne sæson, og og søndag blev det til et 2-0-nederlag til West Ham. Efter seks kampe er klubben således allerede 10 point efter Liverpool.

Efter West Ham-fadæsen blev Ferdinand spurgt, om Solskjær bør overveje at trække sig nu. Men det er alt for tidligt at snakke om den slags nu, lød det fra Ferdinand. Den tidligere forsvarsstyrmand mente ironisk nok, at der var tale om 'en overreaktion' fra fansene.

- Hvor kommer det her fra? Ole ud? Til fordel for hvem? Skal vi bare skifte træner hver uge? Er det dét, folk vil have? Man får et dårligt resultat, og så skifter man træner? For to uger siden hørte jeg ikke folk tale om, at de ønskede Ole ud. Og nu efter to uger har det ændret sig. Kom nu lidt. Det er en overreaktion. Nogle gange er man nødt til at have lidt tålmodighed, lyder det ifølge Daily Mail fra Ferdinand.