Generelle

Tomasson: Jeg er ikke færdig

Den skadede Feyenoord-veteran sagde ved fantræf, at han agter at fortsætte karrieren efter sommerens kontraktudløb med Rotterdam-klubben

Jon Dahl Tomasson har ikke været i kamp for Feyenoord så meget som i et enkelt minut i denne sæson, men det afskrækker ikke den 34-årige tidligere danske landsholdsanfører.

På et møde i Feyenoords fanklub for nylig udtalte Tomasson, der endnu er under genoptræning, at han håber at være klar til at spille et par kampe for bundklubben sidst på sæsonen. Det fortæller Martijn Krabbendam, journalist ved Voetbal International, til Tipsbladet.

Tomassons kontrakt løber ud til sommer, og det er ikke meget han har hjulpet Feyenoord gennem snart tre sæsoner her i sin anden periode i klubben. Kun i den mellemste sæson spillede han en del kampe, ellers har diverse skader været øverst ppå dagsorden.

Tomasson fastslog imidlertid på mødet, at han ikke agter at lægge støvlerne på hylden, men vil fortsætte. Tomasson sagde også, at han vil blive boende i Rotterdam, og det er op til klubben, om man vil beholde ham - eller om andre nærliggende klubber byder på angriberen, der senest var i kamp i sin afskedsforestilling for det danske landshold mod Japan ved VM i Sydafrika.

Tomassons fremtid ligger formentlig i hænderne på en sand kender af dansk fodbold, nemlig Feyenoords kommende tekniske direktør, Martin van Geel, som til sommer træder ind på den post, som har været ledig, siden Leo Beenhakker trådte tilbage i januar. Van Geel er endnu i danskerklubben Roda, men har også en fortid som direktør i bl.a. AZ og Ajax, og han vil i foråret ifølge hollandsk presse bruge sin fritid til at holde godt øje med Feyenoord.

Van Geel har en fortid som aktiv i både Ajax og Feyenoord, og han har i sin senere karriere som teknisk direktør haft tilknyttet mange danske spillere.

Omkring Tomasson og striden mellem DBU og Feyenoord er der intet nyt. DBU har afvist Feyenoords klage over, at landstræner Morten Olsen lod en skadet Tomasson spille VM-kampen mod Japan færdig, hvilket var umuligt andet, dersom alle udskiftninger var brugt, da anføreren blev skadet. Feyenoord vil have erstatning, men har endnu ikke svaret på DBUs klare afvisning, fortæller generalsekretær Jim Stjerne Hansen.

Læs mere om Feyenoord i reportagen fra opgøret mod FC Groningen i Tipsbladets Update tirsdag.

Læs også: Feyenoord: Jon Dahl tæt på stop