Generelle

Transferfri Lindkvist er kræsen

Ulrik Lindkvist står uden kontrakt efter bruddet med Vejle, men han springer ikke på hvad som helst, og karrieren kan ske at være slut.

29-årige Ulrik Lindkvists karriere kan være forbi, efter han forlod Vejle ved årsskiftet. Her fik han ikke forlænget den halvårige aftale, han fik i sommer, og derfor gik Lindkvist straks igang med at afsøge markedet for nye muligheder.

Den søgning har imidlertid taget lidt længere tid, end han havde håbet på, og her et godt stykke inde i februar, må Ulrik Lindkvist sande, at det er endog meget svært at få en bare nogenlunde kontrakt.

- Der er ikke så mange muligheder for en spiller som mig lige nu, så jeg holder lidt ferie. Jeg føler, at jeg er i min bedste alder. Jeg ved godt, at jeg har været skadet, men jeg har været fit for fight, siden jeg forlod AGF i sommer. Jeg har bare ikke haft så mange muligheder for at bevise det, og det er ærgerligt, siger Ulrik Lindkvist, der bliver 30 år den 5. marts, til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Vejle trimmer truppen før fusion

Lindkvist overvejer derfor lige nu sin fremtid. Skal han gå igang med noget andet efter over et årti med professionel fodbold i først Ikast, FC Midtjylland, AGF og altså senest Vejle.

Selv er han i tvivl om, hvad han vil. Det eneste han ved, han ikke vil er at spille et sted, hvor der ikke er nogen perspektiver.

- Jeg fortsætter ikke bare for at fortsætte. Jeg vil gerne spille videre, men der skal være perspektiver i det, ellers gider jeg ikke. Der har været interesserede, og jeg skal hverken have nogen stor løn eller noget, men tingene skal hænge sammen for mig - også økonomisk.

- Havde jeg et job uden for fodboldverdenen på hånden, så ville jeg tage det lige nu, men jeg er igang med at spørge mig selv om, hvad der skal ske. Og jeg har ikke fået så mange svar endnu. Jeg har en Handelsskole-eksamen, men den er efterhånden 10 år gammel, og den kan jeg nok ikke bruge til det store, siger Ulrik Lindkvist.

LÆS OGSÅ: Lindkvist igen i kontakt til USA

I sommer var der bud efter Lindkvist fra Colorado Rapids i den amerikanske

Major League of Soccer

, hvor Lindkvist var ovre og træne med. Den amerikanske flirt blev genoptaget i december, men det er n meget land tid siden, at Lindkvist har hørt fra amerikanerne.

- Det er noget tid siden, jeg har hørt fra dem nu, og jeg kan ikke blive ved med at vente på dem. Deres transfervindue lukker først til april, så der er lang tid til, at de får truffet nogle beslutninger. Jeg betragter den mulighed som helt død, siger han.