Generelle

Twente-sejr i hollandsk pokalbrag

FC Twente vandt over PSV i kvartfinalen i den hollandske pokalturnering. Efter 90 minutter stod det 1-1, og da der ikke blev scoret i den forlængede spilletid, så måtte kampen afgøres i straffesparkskonkurrence.

Det skulle vise sig at blive langt tættere kvartfinale i den hollandske pokalturnerings kvartfinale, da hjemmeholdet FC Twente i går tog i mod PSV i den hollandske pokalturnerings kvartfinale, hvor Atiba Hutchinson nu har taget over for Ibrahim Affelay på den centrale midtbane.

Man skulle helt frem til 70. minut, før der faldt en scoring i kampen. Det skete på straffespark, begået af Orlando Engelaar, da han benyttede hånden i feltet. Theo Jansen sendte bolden kontrolleret forbi Andreas Janssen Isakkson, 1-0. Set ud fra chancer og spil i anden halvleg, var scoringen ikke ufortjent.

Hjemmeholdet tog da også initiativet efterfølgende. Men alligevel lykkedes det Danny Koevermans i overtiden at bringe Eindhoven-holdet tilbage i kampen, 1-1. De to hold måtte derfor ud i forlænget spilletid, hvor der ikke faldt en scoring, og kampen skulle således afgøres i en straffesparkskonkurrence. Og her faldt det ud til FC Twentes fordel.