Video : Tipsbladet
Generelle

Viera vil have forklaring: Adskillige episoder med netop dén dommer

Nice-træner Patrick Vieira er yderst utilfreds med fredag aftens dommer Francois Letexier, som udviste to spillere i nederlaget til PSG. Viera vil have en forklaring, siger han.

Kasper Dolberg var Nice' bedste mand på banen i anden halveg, men det var ikke nok, da PSG endte med at gøre en tæt kamp til en regulær legestue, hvor mandskabet fra Paris vandt 1-4.

Kampen var ellers tæt (1-2) langt inde i anden halveg, indtil dommer Francois Letexier udviste to Nice-spillere i samme sekvens. Den ene for at have råbt af dommeren, den anden for at have "slået" en PSG-spiller i hovedet.

Det var en tydeligt frustreret Nice-træner Patrick Viera der efter kampen, gav sin holdning til episoden, og han var ganske enkelt helt uforstående:

- Jeg kan stadig ikke forstå dommerens forklaringer. Hans dårlige beslutning ødelagde vores håb for de sidste 20 minutter og havde indflydelse på vores kamp, sagde Viera på pressemødet efter kampen, og fortsatte:

- Wylan (som blev udvist for at have råbt af dommeren red.) fornærmede ham ikke, og han viste ikke mangel på respekt. Det er uforståeligt at få et andet gult for det.

- Om dommeren har et problem med Nice? Jeg ved det ikke, men der har været adskillige episoder i vores kampe med ham i de seneste år. Det er ved at blive for meget. De er nødt til at give os forklaringer, for vi har svært ved at forstå det, sagde Viera.

Med nederlaget ligger Nice nu nummer ni i den bedste franske række.