Generelle

Vingaards Knæk, AaB's plan, Brøndbys hele Nilsson, Clasico-klar, Park+Lee og Daniel Jensen

Tipsbladet er på gaden med den detaljerede og åbenhjertige fortælling om Martin Vingaards karrierehøjdepunkt, der med en Frank Lampard tackling blev forvandlet til et mareridt på Stamford Bridge. Hvordan kommer man på krykker fra London til sin lejlighed på 4. sal i København?

TIPSBLADET INDSIGT ER PÅ GADEN FREDAG 15. APRIL. GLÆD DIG!

Jeg kunne ingenting selv: For en lille måned siden stod Martin Vingaard på det foreløbige højdepunkt af sin karriere men måtte i stedet tage alle fodboldspilleres skræk med hjem fra Stamford Bridge. Korsbåndsskaden har dog langt fra ødelagt fynboens humør eller ambitioner om at vende tilbage på et endnu højere niveau. For selv om de første par uger var slemme, så er målene lige så klare som normalt, viljen er lige så stærk, og håbet er at være tilbage på fuld styrke i det tidligste forår 2012.

Rød Aalborg: Nedrykningen truer AaB. Sportschef Lynge Jakobsen, cheftræner Kent Nielsen og adm. direktør Poul Sørensen taler ud om ansvar og konsekvenser.

Vi køber ikke spillere for at sælge dem! Selv om der var stormvejr på mandagens generalforsamling i Parken Sport & Entertainment med den overraskende afsked med bestyrelsesmedlemmet Jørgen Lindegaard, så er der ingen ændring for koncernens kurs, heller ikke for FC København. Nok er ambitionerne høje, forventningerne store og koncernbudgettet for 2011 præget af 110 millioner Champions League-kroner fra FCK, men der vil ikke blive solgt spillere, selv om det skulle kikse, siger koncerndirektør Anders Hørsholt.

Park+Lee: Man skal ikke blive overrasket, hvis tilråbene er uforståelige og flagene er fra Sydkorea. Nationens to sønner spiller nemlig hver deres kamp i forsøget på at møde hinanden i finalen i maj.

Ingen så det, men der faldt en tåre: Han brillerede i Europa for Werder Bremen og lignede en mulig arvtager for Thomas Gravesen på landsholdet. Siden fik Daniel Jensen slået karrieren i stykker af en skade i akillessenen, og nu er han formentlig fortid i den tyske storklub. Han ved, at han bør blive bedre til at lytte til sin krop, men insisterer på at vende tilbage til det fodboldspil, han elsker.

Brøndbys hele Nilsson: Brøndbys 32-årige svensker er med succés blevet omskolet til central midtbane.

Clasico-feber. Fire klassikere mellem FC Barcelona og Real Madrid på 18 dage. Kapitel 1 af 4.

Stopper-konflikt i rødt og hvidt: Med Daniel Agger ude har Morten Olsen nye problemer med midterforsvaret til EM-kampen i Island, og det lugter af lidt konflikt i forhold til U/21-EM.