Generelle

Wieghorst: Henke er min bedste holdkammerat

FC Nordsjælland-træneren har spillet sammen med Henrik "Henke" Larsson, og er dybt imponeret af svenskeren.

Han er lige fyldt 38 år, men alliegevel er Henrik "Henke" Larsson stadig en vigtig brik for det svenske landshold. Selvom han ikke har scoret for vores broderland i mere end et år, mener hans tidligere holdkammerat, at "Henke" er guld værd.

- Henrik Larsson er jo en fantastisk spiller, og han er en af de bedste spillere, jeg har været på hold med. Han har scoret masser af mål og er en fænomenal afslutter, men udover det, er han en holdspiller, der har en imponerende arbejdsradius og vilje. Selvom han er så god til at lave mål, tænker han mest på holdet, og hans spilforståelse er helt i top, siger Morten Wieghorst, der spillede sammen med Henrik Larsson gennem flere sæsoner i Celtic.

Og selvom han ikke laver så mange mål som tidligere, betyder han stadig meget for svenskerne, mener Wieghorst.

- Han har jo hele pakken. Han har et kæmpestort navn i Sverige, men det er ikke derfor, han er med på landsholdet. Han er god til at bringe holdkammeraterne i spil, og selvom han er så målfarlig, har han ikke brug for anerkendelse for sine mål. Det er imponerende, lyder det fra den tidligere Celtic- og landsholdsprof.

LÆS OGSÅ: Backe: Larsson gør Sverige giftig

LÆS OGSÅ: Fodboldtossen fra Parken taler ud

LÆS MEGET MERE OM DE GAMLE MÆND JON DAHL OG HENKE LARSSON I TIPSBLADET INDSIGT - PÅ GADEN I DAG.

Tipsbladet udkommer hver tirsdag og fredag. Få Tipsbladet ind ad døren hver uge!