Video : Tipsbladet
Landshold

Storspillende Schmeichel: Spillede ikke godt men viste karakter

Det var ikke godt hele tiden af Danmark, erkender Kasper Schmeichel, som dog roser holdet for at blive ved med at kæmpe hele kampen igennem i sejren over Schweiz.

Danmark tog lørdag aften et stort skridt mod EM-slutrunden i sommeren 2020, da man slog Schweiz med 1-0. Det var en kamp, hvor særligt målmand Kasper Schmeichel spillede en stor rolle i sejren.

Han slog efterfølgende fast, at det var en sejr, som betød rigtig meget for landsholdet. Det skete i et interview efter kampen med Kanal 5.

- Det er et kæmpe skridt. Nu skal arbejdet bare gøres færdig. Det er en vigtig kamp i dag, så jeg tror ikke, at man kan sætte ord på hvor vigtigt det var i dag. Jeg ved ikke, hvordan andre har set det, men vi spillede nok ikke fantastisk, siger han og fortsætter:

- Jeg tror, at vores karakter skinner igennem i dag. Vi spiller ikke specielt godt, men vi bliver ved og bliver ved. Jeg er meget stolt af alle i dag, lyder det fra Kasper Schmeichel.

Undervejs i kampen havde den danske keeper flere store redninger, og det kunne sagtens have stået 3-0 til Schweiz, inden Danmark selv fik scoret. Helt til sidst diskede han også op med en refleksredning, som betød at Thomas Delaney undgik at lave selvmål.

- Det var den sværeste. Man ved ikke som målmand om man skal komme ud. Der er en risiko for at en af vores snitter den jo. Det er en fantastisk bold, som de lægger ind, smiler Schmeichel.

Derudover roser han publikum i Parken, som han fastslår er et helt specielt sted at spille for ham.

Med sejren er Danmark på en delt førsteplads i puljen med Irland.