Ligue 1

Fem kampe i den franske

Klokken 19 blev fem kampe i den franske Ligue 1 fløjtet igang. Se her hvordan det gik.

Marseille fik tre vigtige point i topstriden, da de besejrede Saint Etienne med 2-1. Lucho Gonzalez og Loic Remy scorede målene for Marseille og Christophe Landrin scorede for Saint Etienne i kampens sidste minut.

Marseille rykker dermed op på tredjepladsen forbi Rennes, der i morgen har muligheden for at generobre den, når de møder Toulouse.

Auxerre har set bedre dage. Før kampen mod den absolutte bundprop Arles-Avignon lå de nummer 17. Arles-Avignon kom endda foran i det 65. minut og man skulle helt frem til 84 minut før Ireneusz Jelen kunne udligne til slutresultatet 1-1.

Monaco er heller ikke inde i nogen mindeværdig periode. Før dagens opgør lå de nummer 18, medet point mindre end Auxerre. Der er heller ikke noget, der tyder på foberdringer for Monaco der måtte se sig slået med 2-0 af midterholdet Brest. Begge scoringer blev sat ind af Jonathan Ayite.

I den lidt tungere ende befinder også Valenciennes og Caen sig, på henholdsvis 12. og 15. pladsen før dagens opgør. De to hold lerverede da underholdning med to mål hver. Benjamin Nivet og Sambou Yatabaré scored målene for Caen og Gregory Pujol og Steven Langil scorede målene for Valenciennes.

Heldigt for Monaco var det, at Lens der befinder sig næstsidst heller ikke fik flere point på kontoen, da de måtte se sig slået med 3-2 af midterholdet Sochaux. Issam Jemaa og Alaeddine Yahia scorede målene for Lens og Nicolas Maurice-Belay, Modibo Maiga og Ryad Boudebouz scorede for Sochaux.