Ligue 1

Marseille forspildte chancen

Marseille formåede ikke at udnytte chancen for at overtage Lilles førsteplads i hjemmekampen mod Auxerre. Lyon tabte og så 2Xrødt mod Toulouse.

1-1 blev det til da Marseille i dag tog imod én af nedrykningskandidaterne Auxerre. De franske mesterskabsbejlere missede derfor chancen for at overhale Lille i Ligue 1.

Valbuena bragte ellers Marseille foran efter 56 minutters spil, men den scoring rakte ikke, for 20 minutter efter sørgede Auxerres Jo-Gook for udligningen.

Resultatet betyder, at Marseille nu har et enkelt point op til Lille på førstepladsen, mens Auxerre stadig ligger og roder rundt nede i bunden.

Lyon så dobbelt rødt mod Toulouse

Lyon kunne med en sejr i dagens udekamp mod Toulouse for alvor melde sig ind i mesterskabskampen igen, men med en ringe indsats og to røde kort til henholdsvis Bastos og Cissokho blev det til et 0-2-nederlag.

Cetto stod for Toulouses første mål, og det andet og sidste mål var et selvmål Lyons Cissokho.

Lyon har med nederlaget i dag syv point op til topholdet Lille, og Toulouse er fortsat placeret i midten af tabellen.