• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Medie: Uventede problemer i Schmeichel-skifte

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichels mulige skifte til Nice er tidligere på ugen blevet beskrevet som værende tæt på at blive realiseret, men ifølge det franske medie Foot Mercato er der faktisk flere væsentlige ting, der ikke er faldet på plads.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er endnu ikke givet, at Kasper Schmeichel forlader Leicester til fordel for Nice denne sommer. 

Sådan lyder det nu fra det franske medie Foot Mercato, der skriver, at skiftet ikke er så tæt på at blive realiseret, som det ellers har været fremstillet i andre medier. 

Tidligere på ugen skrev L'Equipe, at Kasper Schmeichel skulle være nået til enighed med Nice, men ifølge Foot Mercato er dette altså ikke tilfældet. Målmanden er endnu ikke blevet enig med den sydfranske klub om en kontrakt, lyder det således. 

L'Equipe skrev desuden, at Leicester er klar til at lade Kasper Schmeichel skifte på en fri transfer, selvom målmandens kontrakt først udløber i 2023. Ifølge Foot Mercato er dette dog heller ikke sandt. Dermed skal Leicester og Nice således også nå til enighed om en pris for den 35-årige målmand. 

Ifølge Foot Mercato er situationen i øjeblikket først og fremmest den, at Leicester ikke er klar til at slippe Kasper Schmeichel, idet den engelske klub endnu ikke har sikret sig nogen erstatning.

En håndfuld forskellige målmænd har været rygtet til Leicester i de seneste dage, men ifølge Foot Mercato har det for den engelske klub vist sig vanskeligere end først antaget at finde den rette Schmeichel-erstatning. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.