Ligue 1

Søren Larsen åbner for Superliga

Søren Larsen er træt af, at han ikke er i nærheden af førsteholdet i Toulouse og åbner derfor for et skifte hjem til Danmark.

Søren Larsen har været hårdt ramt af skader i sin hele sin karriere, men når den høje angriber har været i form, har han været garant for mål. Men I Toulouse er Larsen blevet henvist til andetholdet i det nye år, og det får Søren Larsen til at overveje et comeback til dansk fodbold.

- Jeg er da mega ærgerlig over, at jeg ikke spiller på førsteholdet. Det var jo det, jeg havde håbet på, da jeg skiftede herned, og nu er jeg ligesom låst i en uheldig situation. Jeg er helt klar og vil gerne ud at slås for en klub, der vil have mig, siger Larsen til sporten.dk.

- Alt er til overvejelse, men det kræver jo, at jeg får nogle tilbud, som vi kan arbejde ud fra. Jeg har tidligere sagt, at Danmark er en mulighed og noget, jeg tænder på. Det at være tættere på familien og så spille i den danske liga, som har været i rivende udvikling de sidste fem-seks år, er noget, som jeg finder interessant, siger Søren Larsen.

Søren Larsen har blot spillet syv kampe for Toulouse, siden han skiftede til den franske klub i 2008.