Premier League

34-årig finne afløser Andy Carroll

Den finske angriber Shefki Kuqi har skrevet kontrakt med Newcastle, der skal forsøge at lukke hullet efter Andy Carroll.

Newcastle solgt Andy Carroll på sidste åbninsdag af transfervinduet, men de nåede ikke at finde en afløser. Det har de nu fundet på det frie transfermarked, hvor finske Shefki Kuqi har fået kontrakt for resten af sæsonen.

- Vi havde brug for en mulighed mere oppe foran, fordi vi er lidt lette efter vores midlertidige tab af Shola (skadede Ameobi

red.

), og Shefki give ros noget andet. Han er matchfit og kender det engelske spil godt, da han har været i landet i næste 10 år. Han er klar med det samme, og det var det, vi ville have, siger manager Alan Pardew til klubbens hjemmeside.

Shefki Kuqi er en 34-årig finsk spiller, der har spillet i et hav af engelske klubber, siden han første gang kom til de britiske øer i 2001, da han kom til Stockport. Derefter har han optrådt for Sheffield Wednesday, Ipswich, Blackburn, Crystal Palace, Fulham, Ipswich igen, Koblenz i Tyskland, Swansea og Derby.

- Shefki er en god, ærlig professionel, der kan bringe os noget fysik fra bænken, siger Pardew videre.

Shefki Kuqi har spillet 44 kampe i Premier League i sin karriere. Han kommer til at kæmpe med Peter Løvenkrands, Nile Ranger, Leon Best og Shola Ameobi om pladserne i Newcastles angreb det næste halve år.