Ærgelig dobbelrolle til Saha i Everton-sejr

Everton tog lørdag aften imod Fulham på Goodison Park, hvor Fulham indkasserede deres første nederlag i seks kampe.

Den mindre prominete klub i Liverpool, Everton, vandt her lørdag aften over Fulham i midteropgør hvor Saha kom i fokus på både god og ærgelig vis.

Efter 36 minutter leverede Leon Osman et fint oplæg til Seamus Coleman, der headede bolden i nettet til en 1-0-føring.

Kort inde i anden halvleg sendte franske Louis Saha frispark igennem muren og forbi Fulham-keeperen til 2-0.

Det lykkedes dog londonklubben Fulham at reducere efter et flot angreb, hvor Bobby Clint Dempsy blev den endegyldige station inden bolden lå i nettet bag Tim Howard.

Scoringsmæssigt blev det ikke til mere. Men den evigt skadesplagede Louis Saha måtte i slutfasen bæres af banen efter han landte forkert i hovedstødsduel.

Everton er efter sejren placeret på en ottendeplads, mens Fulham ligger på på 12.-pladsen.