Premier League

Alex Ferguson rasende på dommeren

Alex Ferguson havde kun hån til overs for dommer Martin Atkinson efter Chelseas 2-1-sejr over Manchester United tirsdag aften.

Chelsea var mere eller mindre pisket til at vinde over Manchester United, hvis London-klubben skulle holde liv i det spinkle håb der er tilbage om, at de forsvarende mestre kan blande sig i mesterskabsstriden i denne sæson også. Og missionen lykkedes for The Blues, der vandt 2-1 på Stamford Bridge.

Under det meste af kampen kunne man overvære Alex Ferguson være rasende over dommer Martin Atkinsons kendelser, og derfor var det ikke overraskende ham, som United-manageren havde rettet al sit fokus mod efter kampen.

- Man håber på at få en stærk dommer i kampe som denne, for det var en stor kamp for begge klubber. Man ønsker sig en fair dommer - eller en stærk dommer i hvert fald - og det fik vi ikke. Jeg ved ikke, hvorfor han fik denne kamp, men jeg må indrømme, at da jeg så, det var ham der skulle dømme, frygtede jeg det værste, siger Alex Ferguson til skysports og fortsætter:

- Vi spillede rigtig godt, og vi havde ikke fortjent, at hans kendelser for for tredje gang på tre år ændrer en kamp til modstanderes fordel. Man undrer sig over, hvad der ændrede kampen i 2. halvleg, men til det er svaret dommerens kendelser. Og han skal endda dømme hver eneste weekend, lyder det videre fra en oprevet Man Utd-manager.

Med sejren til Chelsea erkender skotten også, at mesterskabskampen igen er helt åben.

- Kendelser som i aften kan ændre det hele. De fik et hav af kendelser med sig i 2. halvleg, og det er overraskende i en så stor kamp som denne. Jeg er meget overrasket, konkluderer den aldrende skotte.