Premier League

Altidore-bøde for Twitter-afsløring

Jozy Altidore kan se frem til en bøde fra Hull-manager Phil Brown, efter han på Twitter har afsløret, hvorfor han ikke engang sad på bænken i Premier League-kampen mod Portsmouth.

19-årige Josmer Volmy Altidore - bedre kendt som Jozy Altidore - er pt på lån fra Villarreal, og han var udset som den, der skulle score målene for Hull City. Indtil videre har han ikke fundet frem til netmaskerne i Premier League, men nu får han flere problemer at tænke på. Altidore står nemlig til at få en bøde af Hull-manager Phil Brown.

Årsagen til bøden er, at Altidore kom for sent til gårsdagens Premier League-kamp mod Portsmouth, hvor han var tiltænkt en plads på bænken, men i stedet blev han slettet fra holdkortet. Dette gik Altidore efterfølgende hjem og skrev på sin Twitter-profil, og det har nu fået Phil Brown op i det røde felt.

- Det kommer desværre til at koste ham mange penge. I mine øjne skal den information ikke ud. Grunden til at han ikke var på bænken, rager ikke andre. Jozy var på bænken indtil kl. 14.10 (en time og 50 minutter før kampstart, red.), da jeg besluttede mig for at ændre det. Det er en uacceptabel opførsel, og det må stoppe, siger Phil Brown ifølge Sky Sports og fortsætter.

- Du forbereder dig hele ugen til en enkelt kamp både psykisk og fysisk. Er det for meget at spørge en spiller, om han ikke vil møde halvanden time før kampen?, spørger Phil Brown.

Bødens størrelse er ikke offentliggjort, men hvis man skal tro Phil Brown, så er der ikke tale om småpenge.