Premier League

Ancelotti: Fatter ikke, vi er så langt bagefter

Carlo Ancelotti er forundret over Chelseas ringe ligaplacering.

Chelsea vandt Premier League forrige sæson, og i de første par kampe i indeværende fortsatte London-klubben guldtakterne, og manede al modstand til jorden. Chelsea var suveræn nummer et i Premier League efter de første fem spillerunder.

Men pludselig gik det galt for The Blues. En række kampe mod på papiret svagere modstandere blev tabt, og af samme årsag dumpede holdet nedad i tabellen - og her ligger holdet fortsat. Aktuelt er holdet nummer fire og har hele 12 point op til Manchester United på førstepladsen. Dermed skal man være mere end almindelig optimistisk, hvis man sætter sine penge på Chelsea som engelsk mester i år.

Hvordan det kunne gå så galt, fatter Chelsea-manager, Carlo Ancelotti, ikke.

- Vi er for langt bagefter Manchester United. De sætter ikke så mange point til. Men jeg kan simpelthen ikke fatte, hvordan vi er havnet så langt bagefter. Men vi må være ærlige overfor os selv, for det er nu engang her vi ligger. United har været langt mere stabile end os, siger Carlo Ancelotti ifølge skysports.

Chelsea kan dog bryste sig af, at de tirsdag aften tog et skridt i den rigtige retning, da netop Manchester United blev besejret med 2-1.