Premier League

Ancelotti imponeret af Anelka

Den franske angriber Nicholas Anelka har været fremragende for Chelsea , og at han er SÅ god en spiller overrasker alligevel hans træner.

Nicholas Anelkas form er sjældent stabil i fronten for Chelsea, og har egentlig været det længe. Men han udvikler sig stadig, mener Anelkas træner Carlo Ancelotti.

Meget af den stille franskmands spil har tidligere været bygget op om Anelkas evne til at sætte sin direkte modstander, men Carlo Ancelotti mener, at han i Anelka også har en blændende holdspiller. Efter italienerens ankomst er Anelka gledet op som angriber sammen med Didier Drogba, og Ancelotti kunne ikke ønske sig et bedre resultat af den cocktail.

- Jeg er glad på hans vegne, og det er noget af en overraskelse for mig. Inden jeg kom, kendte jeg naturligvis til hans kvaliteter, men jeg har altid været overbevist om, at han er en individuel type. I stedet har han vist sig at være en stor holdspiller, roser Ancelotti.

Anelka har spillet i syv klubber inden Chelsea, og er blevet handlet for cirka en milliard kroner sammenlagt, men har udtrykt sit ønske om at afslutte sin karriere i London-klubben, hvor han i alt står for seks scoringer i denne sæson.