Premier League

Ankergren i chokolade-drama

Den danske keeper, Casper Ankergren, blev udsat for et sandt bombardement fra tilskuerpladserne, da hans engelske klub, Leeds, i aftes blev slået ud af pokalturneringen, Johnstone Paint Trophy.

Selv om Leeds i aftes på udebane vandt med 3-2 over Carlisle, var det ikke nok til at sikre Casper Ankergren og co. en finaleplads i pokalturneringen for de lavere engelske rækker, Johnstone Paint Trophy. Leeds havde tabt den første kamp med 1-2, og derfor måtte de to mandskaber ud i en dramatisk straffesprkskonkurrence, som Carlisle trak sig sejrrigt ud af.

Det er dog ikke kampens resultat, der dagen efter trækker overskrifter. Det er i stedet opførslen fra Carlisles fans på holdets hjemmebane, Brunton Park. Efter kampen entrede flere fans således banen, og nogle af dem skubbede endda til Leeds´ Shane Lowry, der netop havde brændt det afgørende straffespark.

- De løb lige ind og skubbede til ham. Det var meget heldigt, at det ikke udviklede sig yderligere, for han var naturligvis ikke i godt humør, efter han havde brændt sparket, fortæller Casper Ankergren til tipsbladet.dk.

Også Ankergren selv oplevede Carlisles fans på nærmeste hold. Under selve straffesparkskonkurrencen blev han således bombarderet med kasteskyts fra Carlisles tilhægere bag hans mål.

- De kastede mønter, lightere, vandflasker og endda chokolade efter mig. De var ikke så intelligente, men det må være nogle rige mennesker, der bor i Carlisle, for det var god chokolade, siger Ankergren med et smil.

Med det samlede nederlag til Carlisle går Leeds nu glip af en finaleplads i Johnstone Paint Trophy-turneringen og en tur til legendariske Wembley. Alligevel er Casper Ankergren ikke slukøret dagen derpå.

- Vi har taget turneringen ret seriøst, men det er ikke en katastrofe, at vi ryger ud. Vi vandt trods alt kampen i går, og det kan vi tage med videre. Det har hele tiden været ligaen (den tredjebedste engelske række red.), der har været vigtigst. Og den kan vi koncentrere os fuldt ud om nu, slutter Casper Ankergren.

Om den danske målmand tog den gode chokolade med hjem efter kampen i aftes, melder historien desværre ikke noget om.